Jouw auto naar de sloperij

Je eigen auto naar de sloperij brengen is soms heel vervelend want je bent er vaak heel trots op en je hebt veel meegemaakt met die auto. Het is nog moeilijker om hem weg te brengen omdat het misschien helemaal niet jouw schuld was dat je auto zo in elkaar zit. Als je auto zo erg beschadigd is dat er nog maar één optie over is naar de sloperij brengen. Als je auto toch maar ergens staat er en niet mee gereden wordt omdat die heel oud en niet meer doet is het veel slimmer om je auto naar de sloperij te brengen daar krijg je ook nog een beetje geld voor je auto. Bijvoorbeeld autosloperij Den Haag geeft je altijd een eerlijke prijs voor je auto. autosloperij Den Haag doe heel veel meer met de auto dan alleen maar slopen en kapot maken. De auto wordt helemaal uit elkaar gehaald en wordt zoveel mogelijk gerecycled zodat er niks verloren gaat want dat zou natuurlijk heel zonde zijn en is niet nodig. Het is een goede handel autosloperij Den Haag verkoopt altijd de spullen voor winst.

autosloperij Den Haag

Heel handig

Een auto die helemaal niet meer kan rijden, of een auto die amper meer kan rijden en bijna uit elkaar valt zij ze nog steeds heel blij met de auto bij autosloperij Den Haag. Omdat autobedrijf Den Haar alles probeert te recyclen. Bijvoorbeeld al het vloeistof wat nog in de auto zit wordt er door specialisten uit gehaald en verwerkt. In sommige gevallen wordt het vloeistof zelf opnieuw gebruikt. In een auto zit natuurlijk veel meer dan alleen overgebleven vloeistof. Bijvoorbeeld de banden die nog onder de auto zitten, die kunnen nog in hele goede staat zijn dan is het heel zonde om ze weg te doen. De banden worden dan helemaal schoongemaakt en het vuil uit het profiel gehaald daarna wordt het verkocht voor een eerlijke prijs.

Als de banden in een hele slecht staat zijn en er verder niks meer mee kan doen wordt de band versnipperd en krijg je hele kleine korreltje. Die korreltjes worden gebruikt voor op het kunstgras. Ook de ramen kunnen hergebruikt worden. De ramen worden op een speciale manier uit de auto gehaald om geen schade te maken. EN worden vaak hergebruikt. Als alle onderdelen er helemaal uit zijn gehaald en er alleen nog maar ijzer over is wordt het ijzer verkocht aan een metaalbedrijf en wordt het vervolgens gesmolten en wat nieuws van gemaakt.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.